Za jak dlouho začne miminko lézt po čtyřech?

Za jak dlouho moje miminko začne lézt, když mu pořídím geckoeco-POLODUPAČKY? Také vám proběhla podobná otázka hlavou?
Tato doba je velmi individuální. Lezení po čtyřech je prostě věda. Zatím co se některá miminka sama vyhoupnou na čtyři za začnou lézt, mnoho z nich s lezením bojuje. Častou příčinou bývá hladký povrch. Nicméně je zde ještě jeden důležitější faktor, který (ne)lezení ovlivňuje. Jde o tak zvanou svalovou vyzrálost. Aby se miminko mohlo udržet na čtyřech, potřebuje mít posílené potřebné svaly. Pokud je miminko k lezení již připravené a jedinou překážkou je hladký povrch, dočkáme se výsledků už během několika dní. V případě, že miminko ještě nemá potřebné svaly dost posílené, poslouží geckoeco, jako pomocník na cestě k lezení. Při pérování na čtyřech nebo při vzpírání se o špičky nohou.
Miminka, která se už plazí, ocení protiskluzový potisk k odrazu i na hladké podlaze. Vaše miminko tak bude motivované k dalším pokusům o lezení, protože bude cítit stabilitu, ať už bude kdekoliv.

Jak můžete vaše miminko motivovat k lezení? Typy od maminek i odborníků jsme pro vás uložili do výběru "Jak na lezení?" umístěného na @geckoeco.cz


Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz