Pět knížek, které by neměly chybět v knihovně každé maminky

Narozením miminka se nám doslova převrátí život naruby. Ale neznamená to, že to musí být nutně náročné. I když se říká, že nás na rodičovství nic nepřipraví, můžou nám správné informace rodičovství usnadnit.

Už s těhotenstvím přichází značná změna. A to nejenom v podobě rostoucího bříška. Ale především jde o jevy, které zdravý růst plodu provází. Hormony dokážou pořádně zamávat nejenom s budoucí maminkou ale i s tatínkem. Na to myslela trojnásobná maminka autorka knížek @vanda_schreierova která napsala knihu 'Tatovi a také mámě'. V knize vychází z vlastní zkušenosti. Doporučujeme pořídit nejenom jako čtení pro tátu. 

Dalším bezesporu nepostradatelným kouskem je kniha 'Pohybový vývoj dítěte s láskou a respektem', napsaná fyzioterapeutkami @detska_fyzio_mama a @fyzio_detem
Díky této knize můžete předejít malým i větším nesrovnalostem ve vývoji vašeho miminka. A to se vyplatí.

'Spanek miminek' je název knihy, který mluví sám za sebe. Autorka knížky a profilu @spanekmiminek vás provede vším, co s dětským (ne)spánkem souvisí.

Po narození miminka se nám sice život změní, ale nezastaví. Nemusíme už navždy zůstat v bezpečí domova. Jak na cestování s miminkem vám poradí @mamanacestach ve stejnojmenné knize 'Máma na cestách'.

Než se však vydáte na cesty, budete s miminkem trávit hodně času doma. A ne zřídka nám dny doma můžou připadat dlouhé a fádní. Tipy na zpestření vám nabídne kniha 'Mámou hravě', konkrétně 99 tipů, jak si hrát s miminkem. Více tipů najdete také na profilu @mamouhrave Protože, kdo si hraje, nezlobí! 

A jakou knihu byste doporučili vy?

#vyvojditete #spravnyvyvoj #knihypromaminky #fyziodeti #tehotenstvi #materstvi #miminko #maminka

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz